Seks korte fra nyhedskassen

tirs 5. marts 2013

1. Konference om livsforvandling i Haslev
2. Ekssherif på danmarksturné
3. Helbredelsesprædikant til Danmark
4. Ny forstander på træningscenter
5.
 Kursusdag om Guds folks mission
6. Kreativ festival på Kolding Internationale Højskole

Konference om livsforvandling i Haslev
Der står intet mindre end livsforvandling på programmet, når engelske Lin Button den 21.-24. marts holder konference på Emmaus Galleri & Kursuscenter i Haslev. Konferencen har fokus på identitet og selvværd og vil blandt andet hjælpe deltagerne til at bryde gamle mønstre, som hæmmer livet, samt formidle, så man bliver et mere helt menneske.
Læs mere her

Ekssherif på danmarksturne
Tidligere sherif og nuværende præst og gospelmusiker Ron Brown fra Californien er på koncert og prædikenturné i Danmark den 13.-20. marts.
Se programmet for turnéen her. 

Helbredelsesprædikant til Danmark
Den 23.-26. maj gæster Randy Clark igen Kirken i Kulturcenteret i København. Og tidligere forsanger i bandet Deilirious, Martin Smith, leder lovsangen på møderne med Clark.
Læs mere her. 

Ny forstander på træningscenter
Kristeligt Forbund for Studerende har ansat Jakob Skovgård Højlund som ny forstander på sit ledertræningscenter i Ødsted vest for Vejle.
Jakob Skovgård Højlund afløser Nic Skjøtt, som begyndte i sin stilling i 2006.
Læs mere her. 

Kursusdag om Guds folks mission
Den 12.-13. april gæster Chris Wright Danmark for at tale om den globale kirkes formål og mission. Wright er leder for Lausannebevægelsens teologiske arbejde og har et enestående overblik over den globale kirkes glæder og udfordringer. Hans bog Guds folk mission er netop udkommet på dansk.
Læs mere her.

Kreativ festival på Kolding Internationale Højskole
Der inviteres til kulturfestival i bred forstand, når Kolding Internationale Højskole den 11.-13. maj byder velkommen til festivalen Imagine. Således er der både dans, drama, musik og billedkunst på programmet.
Læs mere her. 

Kommentarer

Skriv en kommentar

Domino online forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra blogs, der er:

  • i strid med gældende lovgivning
  • racistiske eller injurierende
  • skrevet i en grov tone
  • udleverer personlige oplysninger

  • Ved at kommentere accepterer du, at domino frit og fremover kan offentliggøre dit indhold på platforme og medier, som drives af FrikirkeNet.