Avis og kirker går sammen om støttekoncert

tirs 7. februar 2012

I Thisted er lokale kirker gået sammen med det lokale dagblad om at arrangere en støttekoncert til fordel for nødlidende mennesker på Afrikas Horn. Koncerten finder sted den 4. marts i Thisted Musikteater, hvor borgmester Lene Kjelgaard Jensen vil byde velkommen, inden meteorolog Mikael Jarnvig (foto) tager over som dagens konferencier.

De senere år har Jarnvig engageret sig i nødhjælpsarbejde – blandt andre for organisationerne International Aid Services (IAS) og Mission Øst, hvor han med sidstnævnte var i Nordkorea sidste år for at uddele mad til nogle af de hundredtusinder af børn i landet, som sulter.

– Det gør indtryk, og nu har min kone og jeg tre børn i Afrika, som vi betaler skolegang for. Jeg glæder mig til koncerten og til at gøre en indsats for mennesker i nød, lyder det fra Mikael Jarnvig.

Ved koncerten optræder Barbershop Kvartetten, Thisted Kirkes Drenge-Mandskor, Iversen Band, Klitmøller Gospel samt Thy Gospel. Desuden optræder Trylleandreas fra Aalborg, og derudover får repræsentanter for de to hjælpeorganisationer, som overskuddet fra støttekoncerten går til – nemlig Folkekirkens Nødhjælp og IAS – lejlighed til at fortælle lidt om, hvad støtten bruges til.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Thisted Dagblad, Thisted Kirke, Bibel- og Missionscentret, Missionsforbundet Thy, Thisted Baptistkirke samt Pinsekirken i Thisted.

JL

Foto: Ugebrevet Søndag Morgen


Kommentarer

Skriv en kommentar

Domino online forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra blogs, der er:

  • i strid med gældende lovgivning
  • racistiske eller injurierende
  • skrevet i en grov tone
  • udleverer personlige oplysninger

  • Ved at kommentere accepterer du, at domino frit og fremover kan offentliggøre dit indhold på platforme og medier, som drives af FrikirkeNet.