Sidste chance for at rejse med

tirs 7. september 2010

Forfatter og præst Rick Warren (foto) fra megakirken Saddleback Church i Californien sender den 27.-29. september et team af undervisere til Danmark til den anden konference i den såkaldte Purpose Driven Journey (formålsdrevet rejse, red.) – et treårig forløb med to årlige konferencer, som Saddleback i øjeblikket tilbyder skandinaviske præster og kirkeledere.

Første konference fandt sted i januar i år, men selv om man missede den, kan man stadig nå at koble sig på forløbet i september, da der vil blive lavet en opsamlingsdag den 27. september. Men det er også sidste mulighed for at være med på rejsen.
I tiden mellem konferencerne fortsætter dialogen mellem deltagere og underviserne. Saddleback har til dette formål oprettet hjemmesiden pastors.com.

– Det er vores ønske at demonstrere en let anvendelig step by step-model og en praktisk plan, som præsterne kan bruge i deres arbejde med at skabe formålsstyrede (Purpose Driven, red.) kirker, siger Abraham Meulenberg, præst i Saddleback og leder for Purpose Drivens initiativer i Europa.

JL

Fotos: Saddleback Church

Kommentarer

Skriv en kommentar

Domino online forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra blogs, der er:

  • i strid med gældende lovgivning
  • racistiske eller injurierende
  • skrevet i en grov tone
  • udleverer personlige oplysninger

  • Ved at kommentere accepterer du, at domino frit og fremover kan offentliggøre dit indhold på platforme og medier, som drives af FrikirkeNet.